luni, 27 aprilie 2015

De unde isi iau femeile puterea?

Cea mai insemnata forta care motiveaza un barbat este dorinta de a-i face pe plac femeii de langa el! 

In epoca preistorica, vanatorul excela in acest "domeniu", acela de a face orice pentru a parea maret in ochii femeii. Natura barbatului nu s-a schimbat deloc in aceasta privinta.

"Vanatorul" de astazi nu mai aduce acasa piei de animale, insa transmuta aceasta dorinta in aceea de a obtine atentia femeii, cumparand astfel imbracaminte de calitate, masini scumpe si strangand averi.

Dorinta barbatului de a multumi femeia este la fel ca la inceputurile civilizatiei. Singurul lucru care s-a schimbat este metoda pe care o foloseste.

Barbatii care acumuleaza averi imense si ating culmile puterii si ale faimei o fac, cel mai adesea, din dorinta de a-si "satisface" femeile.

Haideti sa facem un experiment ...

Luati femeile din viata barbatilor si veti vedea ca bunastarea ar fi inutila pentru majoritatea dintre ei :))).

Aceasta dorinta intrinseca a barbatului de a face pe plac femeii, ii da acesteia puterea de a-l crea sau de a-l distruge.

Femeia care intelege natura barbatului si ii satisface cu tact nevoile nu trebuie sa se teama ca ar putea fi inlaturata de alte femei.

Barbatii pot fi "uriasi", cu o vointa de fier in relatie cu ceilalti barbati, insa pot fi condusi foarte usor de alesele inimii lor, desi cei mai multi dintre ei nu vor recunoaste acest lucru, deoarece in natura lor masculina exista dorinta de a fi recunoscuti drept cei mai puternici.

Mai mult de atat, femeia inteligenta recunoaste aceasta trasatura masculina si nu face haz de necaz din ea.

Ei stiu ca sunt influentati de - sotiile, iubitele, mamele sau surorile lor -, insa se abtin in mod diplomat si stiu ca niciun barbat nu este fericit sau implinit fara influenta modelatoare a femeii potrivite.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteți un comentariu!